Update #2 | Wat doet de coronacrisis met La Deut Mode?

De onzekerheid is groot. Nederland zit in angst. De landen om ons heen kiezen voor een lockdown, hoever zijn wij hier nog van verwijderd? Gaan we de deur nog uit? Nee, niet om te shoppen. Daarom proberen we bij La Deut Mode nieuwe oplossingen te bedenken.

Wij bieden u de mogelijkheid waardebonnen aan te schaffen voor onze winkel. Deze worden met 25% opgewaardeerd. Schaft u een waardebon aan van 100.- euro dan krijgt u een cheque ter waarde van 125.- euro thuisbezorgd. We bieden waardebonnen aan van 50, 100 en 250 euro. Deze blijven het gehele jaar geldig.
U ontvangt van ons een betaalverzoek, of u kunt het bedrag voor deze waardebon overmaken naar onze bankrekening.

Bestellen kan per email info@ladeutmode.nl, telefonisch 06 83 70 63 08, of op de gezamenlijke website van de Boekelose ondernemers; www.boekelobezorgd.nl

Wilt u deze bon op korte termijn gebruiken, we blijven open maar hanteren in deze moeilijke periode aangepaste openingstijden. Voorzichtigheid is in deze tijd geboden, daarom geven wij u de gelegenheid om op afspraak onze modezaak te bezoeken, zo krijgt u deskundig advies en bent u de enige klant in zaak.

De openingstijden van La Deut Mode zijn tot nader order dinsdag t/m zaterdag van 12:00 tot 16:00.