La Deut Mode mist u…

Het is inmiddels een maand geleden dat ik de deuren van La Deut Mode moest sluiten wegens de geldende lockdown in Nederland.

We missen allemaal het vrije gevoel dat altijd zo gewoon en normaal was. Persoonlijk mis ik het contact met mijn klanten. Voor een winkel als La Deut Mode is persoonlijke advies heel belangrijk.

De afgelopen weken heb ik nagedacht over de manier waarop we deze leegte kunnen opvullen. Dat is niet gemakkelijk, maar we zijn druk opzoek naar mogelijkheden om jullie toch op de hoogte te houden van onze collectie.

De doelgroep van La Deut Mode is erg gevarieerd; de één is online actiever dan de ander. Daarom zoeken wij naar oplossingen om iedereen te bereiken. Hebt u andere tips of ideeën horen wij dit graag!

We hebben een fotoreportage laten maken met de voor u bekende mannequins van de huidige najaarscollectie. Net voor het sluiten van onze winkel begon de opruiming, uiteraard is deze korting van 50% nog steeds geldig. 

Om u van dienst te kunnen zijn in deze moeilijke tijd bieden wij personal shopping aan huis of op afspraak! Wij zijn bereikbaar via telefoon (06 83 70 63 08), email (info@ladeutmode.nl) en social media (Facebook / Instagram).

Met een warme groet,
Rita van Deutekom
La Deut Mode