Uitnodiging La Deut Mode 12,5 jaar!

Een wens kwam uit; in maart 2007 opende ik mijn eigen modezaak.

La Deut Mode, afgeleid van mijn eigen achternaam, is sinds jaar en dag bekend in het bruisende Boekelo. Ondanks de opkomst van het online shoppen bleven de klanten van La Deut Mode inzien dat advies, collectie, contact en sfeer de basis vormen voor een prettige shopervaring. In onze exclusive modezaak voelen vrouwen zich vertrouwd en zelfverzekerd met de collectie van La Deut Mode. Daaruit is het echte “La Deut-gevoel” ontstaan: grenzen verleggen en vrouwen verrassen.

Een jaarlijks terugkerend evenement zijn de modeshows in onze winkel. Twee maal per jaar showen onze mannequins de voor- en najaarscollectie onder het genot van een hapje en een drankje. Na twee jaar groeiden we met de modeshows uit ons eigen jasje en verhuisden we naar Resort Bad Boekelo. Hier hebben we de afgelopen tien jaar ruim twintig keer gebruik mogen maken van de entourage en de gastvriendelijkheid.

Nu, in september 2019, willen wij samen met u ons 12,5 jarig jubileum vieren. De basis voor dit succes ligt in de goede samenwerking met onze klanten en leveranciers. Daarom nodigen wij u allen uit om deze mijlpaal te vieren op maandag 16 september om 19:00 uur tijdens onze feestelijke ‘Dinnershow’ met een ‘special guest’ in Resort Bad Boekelo.

Op dinsdag 17 september organiseren wij onze gebruikelijke najaarsmodeshow. Deze modeshows hebben dit jaar een extra feestelijke tintje met speciale gastsprekers. In tegenstelling tot wat u van ons gewend bent, zijn er op deze dinsdag twee shows; één in de middag en één ’s avonds.

Kosten voor de ‘dinnershow’ op maandag 16 september euro 50.-. Kosten voor de modeshows op dinsdag 17 september euro 10.- Opgeven voor een van de twee events is mogelijk via info@ladeutmode.nl of telefonisch 053 – 428 30 04. Inschrijven voor beide events is mogelijk t/m donderdag 12 september.

Wij hopen allen op uw aanwezigheid en maken er samen een geweldig feest van!

Met vriendelijke groet,
Rita van Deutekom
Team La Deut Mode

PROGRAMMA MAANDAG

19:00 Ontvangst met glas bubbels 

19:30 4-gangendiner inclusief speciale wijnen 

20:00 Start modeshow (afwisselend met diner) 

22:30 Slot 

PROGRAMMA DINSDAG

14:00 Modeshow ontvangst met glas bubbels (middageditie)

15:00 Borrel met hapje en drankje

19:30 Modeshow ontvangst met glas bubbels (avondeditie)

20:30 Borrel met hapje en drankje