Accessoires

Voor onze klanten zetten wij graag die extra stap die u mag verwachten van een gespecialiseerde dames modezaak. Wij houden ons assortiment zo actueel mogelijk.
De ‘finishing touch’ van de mode collectie zijn onze accessoires. Bij de inkoop van de damesmode, tassen, riemen, sieraden en overige laten wij ons verleiden door ontwerp en exclusiviteit. Wij vinden het een uitdaging om de kledingkeuze van onze klanten te onderstrepen met een persoonlijk accent. Zoals wij dat noemen, het ‘La- Deut-gevoel’. En daarbij zijn accessoires onmisbaar.In onze modezaak bieden wij steeds een wisselend assortiment tassen, riemen en sieraden. Indien er van diverse klanten een vraag naar een bepaald product komt zullen we zeker kijken naar de mogelijkheden om dit in te kopen. Voeg daar een passend advies in onze winkel aan toe en de kans dat u bij ons slaagt is zeer groot.

Heeft u vragen over onze merken of accessoires of heeft u bepaalde wensen, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!